Leg med på Frederiksø!

3. april 2017 - Klaus Johannessen

Leg med på Frederiksø!

Liv på Frederiksø og Jessens Mole: Vi har flere projekter i gang - vil du lege med?

Du kan puste liv i dit drømmeprojekt og være med til at skabe liv på havnen. Svendborg Kommune arbejder lige nu på en række projekter, der skal skabe endnu mere af det gode liv på havnen – ikke mindst til sommer – så skynd dig at send din ansøgning:

  1. Du kan være med til at skabe liv udenfor på Frederiksøs Udrustningskaj og i beddingen ved at afprøve dine idéer og projekter. Der kan gives et økonomisk tilskud. Ansøg om at anvende kajarealerne senest 24. april 2017. Læs mere om mulighederne og find ansøgningsskemaet her.
     
  2. Du kan også ansøge om at være med til at skabe liv indenfor i de gamle værftsbygninger på Frederiksø. Har du et projekt inden for det maritime, outdoor- eller kulturområdet, men mangler et sted at realisere det, indgår vi fra 1. september 2017 en ny runde partnerskabsaftaler. Ansøg om leje af lokalerne senest 15. maj 2017.
     
  3. Endelig kan du ansøge om tilladelse til at opstille din mobile salgsbod på enten Jessens Mole eller Frederiksø. Der er ingen ansøgningsfrist, så send din ansøgning når som helst til og med august 2017.

Find mere information om projekterne og ansøgningsskema her på hjemmesiden: http://www.fremtidenshavn.dk/udviklingsprojekter/midlertidighed-og-afpr%C3%B8vning

Vi glæder os til at høre fra dig.