Nyheder

Fremtidens havn med fyrværkeri
21. december 2021 Christina Lund Schmeltz

Glædelig jul og godt nytår fra Fremtidens Havn

Vi glæder os over året der er gået, hvor der har været fuld tryk på udviklingen af vores alle sammens havn. Samtidig ser vi fremad mod det nye år, der vil være fyldt med nye spændende begivenheder og byggeri.
30. november 2021 Christina Lund Schmeltz

Lysfesten er tilbage på Frederiksø

Frederiksø Kunst & Kultur og Svendborg Kommune er glade for igen at kunne indbyde alle til årets lysfest i Svendborg!
børn på parkourbane Frederiksø
26. august 2021 Anna Als

Ny parkourbane indviet på Frederiksø

De nye byrum på havnen har sommeren igennem dannet rammen for et boblende havneliv. Borgere og gæster har i den grad indtaget de nye rammer og havnen er blevet åben og tilgængelig for alle. Parkourbanen indvies nu som den sidste del af det nye byrum på Frederiksø. Banen er blevet realiseret med fondsstøtte fra Sallingfondene.
Luftfoto 2020 Svendborg Havn
25. juni 2021 Anna Als

Svendborg bliver en del af Realdaniaprojektet "Byerne og det stigende havvand"

Svendborg Kommune er blevet udvalgt som pilotkommune i kampagnen ”Byerne og det stigende havvand”, der er blevet til i et partnerskab mellem Miljøministeriet og Realdania.
18. juni 2021 Anna Als

Festlig fejring af nye byrum

Glæd dig til lørdag den 3. juli kl. 11.00 hvor de nye byrum i hjertet af Svendborg bliver indviet med blandt andet taler, musik, kunstneriske indslag og en ”hold-vejret-konkurrence”. Alle inviteres til at deltage i festlighederne, hvor man kan få en smagsprøve på, hvordan de nye byrum ser ud og hvad de kan bruges til. I løbet af dagen vil der være aktiviteter og oplevelser for både voksne og børn, og det er gratis at deltage.
Her vises et billede af den kommende fodgængerbro
7. maj 2021 Anna Als

Glæd dig til sommer på Fremtidens Havn

Du kan roligt glæde dig til en udflugt til Svendborg Havn denne sommer. Sådan lyder det i hvert fald fra projektet Fremtidens Havn, som er i fuld gang med at afslutte et væld af små og store anlægsarbejder på havnen.