Nyheder

19. april 2021 Anna Pia Holmgaard

Frederiksgade og Klosterplads - det nærmer sig

De nye belægninger og træer i Frederksgade og færdiggørelsen af trappen på Klosterplads er to af de mest markante forandringer i bybilledet. Der foregår dog stadig arbejde på Jessens Mole med overløbsanlæg,
tegning CW Arkitekter
22. marts 2021 Anna Pia Holmgaard

Ny maritim erhvervspark på Fremtidens Havn

Store virksomheder står bag en ny stor erhvervspark indenfor maritim teknologi. Det betyder at Svendborg bliver et nyt knudepunkt for erhverv og uddannelse inden for den maritime branche.
12. marts 2021 Anna Pia Holmgaard

Nyhedsbrev 5 - 2021

Nyhedsbrevet indeholder løbende opdateringer fra Svendborg Kommune, Vand og Affald og SMUC Fonden vedrørende anlægsarbejdet på havnen, Frederiksgade og Klosterplads.
26. februar 2021 Anna Pia Holmgaard

Nyhedsbrev 4 - 2021

Arbejdet er igen i gang Frederiksgade efter en vejr-pause. AVnd og Affald arbejder med etableringen af afvandingsledning. Hudes Pakhus får skiftet tag og man er ved at være færdig med at slå pæle i til Det Ny Simac.
12. februar 2021 Anna Pia Holmgaard

Nyhedsbrev 3 - 2021

Arbejdet i forbindelse med Den Blå Kant etape 1 ligger næsten stille i øjeblikket på grund af vintervejret. MT Højgaard er fortsat i gang med at slå de jernbetonpæle i, der skal bære byggeriet af det nye Simac.
8. februar 2021 Anna Pia Holmgaard

Nyhedsbrev 2 - 2021

Der slås pæle i ved byggepladsen ved det kommende SIMAC-byggeri. der arbejdes med belægning af p-plads og vej i Frederiksgade. På Klosterplads forventer man at starte med at lægge nye klinker i midten af februar.