Nyheder

23. marts 2020 Anna Als

Ramning af spuns på Frederiksø

I forbindelse med renovering af kajstrækning ved Ring Andersen og ved Yachtbroker, er vi nødt til at ramme en ny stålspuns. Det er store stykker stål der bankes ned i havbunden og derfor kan det ikke undgå at larme.
3. februar 2020 Anna Als

Byggeri på havnen

Byggekranerne og gravemaskinerne indtager Svendborg Havn i sensommeren. Det sker når, Svendborg Kommune samt Vand og Affald sætter gang i flere større anlægsarbejder på havnen og i midtbyen.
20. december 2019 Anna Als

Nye byrum på havnen

Byrådet godkendte tirsdag d. 17. december 2019 projektet for den første etape af Den Blå Kant. Svendborgenserne og byens gæster kan nu glæde sig til en ny, bred gangbro på sydsiden af Frederiksbro. Her kan man sidde og nyde livet på havnen, ligge i net i broen og se ned i vandet eller tage ophold på plateauer helt tæt ved vandet.
16. december 2019 Dicte Frost

Lysfest på Frederiksø 2019

Lørdag den 7. december skabte Lysfesten liv og lys på havnen. Det var nogle magiske timer, hvor alt kunne ske, og hvor børn og voksne kunne mødes om lysets skær.
2. juli 2019 Anna Als

Sommeren på Frederiksø

Så er sommeren kommet til Frederiksø! Og sommeren bliver igen fuld af liv på øen.
16. maj 2019 Anna Als

Fremtidens Frederiksø

Byrådet besluttede i april 2019, at kulturen skal være drivkraft for den videre udvikling på Frederiksøs sydvestlige del. Det betyder bl.a. at Svendborg Kommune undersøger muligheden for om Baggårdsteatret kan flytte til øen.