Nyheder

26. oktober 2020 Anna Pia Holmgaard

Nyhedsbrev #10

Der foregår stadig mange ledningsarbejder og rundkørslen ved Nyborgvej og Østre Havnevej er under ombygning, så trafikken skal omdirigeres. På Klosterplads er man gået i gang med at etablere belysning. I Frederiksgade er arbejdet med ny belægning begyndt.
26. oktober 2020 Anna Pia Holmgaard

Nyhedsbrev #9

P-pladsen bag rundbuehallen er åben, der udføres en række forskellige ledningsarbejder, ny pumpestation og klinkearbejder på Klosterplads.
6. september 2020 Anna Pia Holmgaard

Nu graver vi for alvor

Byggeriet af Fremtidens Havn er nu for alvor synligt på havnen i Svendborg med plads til SIMAC, nye p-pladser og omlægning af vigtige rørføringer.
21. august 2020 Anna Pia Holmgaard

Nyhedsbrev #6

Tidsplanen følges i arbejdet med Den Blå Kant etape 1. Nu sættes kantsten på den nordlige side af vejen til Frederiksø, og der graves ud til afvandingsledninger ved Højestenefærgen. Der etableres støttemure til ny gangforbindelse til Frederiksø. Man kan køre og gå over broen i perioden.
14. august 2020 Anna Pia Holmgaard

Klar til parkour på Frederiksø

Der er grønt lys til en ny parkourbane i Svendborg, der åbner muligheder for maser af aktivitet i de nye byrum, der er en del af Blå Kant. Projektet er muligt med gavmild støtte fra Salling Fondene.
3. juli 2020 Anna Pia Holmgaard

Vil du skabe liv på Frederiksø?

Har du projekter men mangler rammerne - så er en plads i værftsbygningerne på Frederiksø måske noget for dig.