Nyheder

børn på parkourbane Frederiksø
26. august 2021 Anna Als

Ny parkourbane indviet på Frederiksø

De nye byrum på havnen har sommeren igennem dannet rammen for et boblende havneliv. Borgere og gæster har i den grad indtaget de nye rammer og havnen er blevet åben og tilgængelig for alle. Parkourbanen indvies nu som den sidste del af det nye byrum på Frederiksø. Banen er blevet realiseret med fondsstøtte fra Sallingfondene.
Luftfoto 2020 Svendborg Havn
25. juni 2021 Anna Als

Svendborg bliver en del af Realdaniaprojektet "Byerne og det stigende havvand"

Svendborg Kommune er blevet udvalgt som pilotkommune i kampagnen ”Byerne og det stigende havvand”, der er blevet til i et partnerskab mellem Miljøministeriet og Realdania.
18. juni 2021 Anna Als

Festlig fejring af nye byrum

Glæd dig til lørdag den 3. juli kl. 11.00 hvor de nye byrum i hjertet af Svendborg bliver indviet med blandt andet taler, musik, kunstneriske indslag og en ”hold-vejret-konkurrence”. Alle inviteres til at deltage i festlighederne, hvor man kan få en smagsprøve på, hvordan de nye byrum ser ud og hvad de kan bruges til. I løbet af dagen vil der være aktiviteter og oplevelser for både voksne og børn, og det er gratis at deltage.
Her vises et billede af den kommende fodgængerbro
7. maj 2021 Anna Als

Glæd dig til sommer på Fremtidens Havn

Du kan roligt glæde dig til en udflugt til Svendborg Havn denne sommer. Sådan lyder det i hvert fald fra projektet Fremtidens Havn, som er i fuld gang med at afslutte et væld af små og store anlægsarbejder på havnen.
19. april 2021 Anna Pia Holmgaard

Frederiksgade og Klosterplads - det nærmer sig

De nye belægninger og træer i Frederksgade og færdiggørelsen af trappen på Klosterplads er to af de mest markante forandringer i bybilledet. Der foregår dog stadig arbejde på Jessens Mole med overløbsanlæg,
tegning CW Arkitekter
22. marts 2021 Anna Pia Holmgaard

Ny maritim erhvervspark på Fremtidens Havn

Store virksomheder står bag en ny stor erhvervspark indenfor maritim teknologi. Det betyder at Svendborg bliver et nyt knudepunkt for erhverv og uddannelse inden for den maritime branche.