Kom til lysfest på Frederiksø

9. november 2018 - Anna Als

Kom til lysfest på Frederiksø

Kom og oplev årets lysfest, når Frederiksø summer af lys, ild og liv Lørdag den 1. december 2018 kl. 16-19:30.

Svendborg Kommune og Frederiksø Kunst og Kultur indbyder alle til årets lysfest i Svendborg! Frederiksø vil være åben til en aften i lysets tegn, og her vil lys, ild og liv sprede varme og fællesskab i den mørkeste tid på året. Så tag familien og lommelygterne med, når lysfesten samler lokale foreninger og aktører i et samarbejde om at skabe en smuk og festlig begivenhed på Svendborg Havn.

Lysfesten afholdes for tredje år i træk som led i at skabe liv på havnen. Lejerne i de gamle værtsbygninger er arrangør for lysfesten og sammen med dem er det foreninger, kunstnere, musikere og andre frivillige, der skaber aktiviteterne.

Frederiksø mørklægges og oplyses med fakler, lanterner, bål og lygter. Du kan gå på opdagelse i de mange værksteder i værftsbygningerne. eller lave dine egne popcorn over bålfadene. Du kan opleve musik og historier i mørket, se lysshows og lysende kajakker og robåde i et optog på vandet. Du kan også besøge det store julemarked i Rundbuehallen, der har åbent hele aftenen. Her er det også muligt at købe mad og drikke. Se denne lille film der viser sidste års lysfest her.