Glædelig jul og godt nytår fra Fremtidens Havn

Fremtidens havn med fyrværkeri
21. december 2021 - Christina Lund ...

Glædelig jul og godt nytår fra Fremtidens Havn

Vi glæder os over året der er gået, hvor der har været fuld tryk på udviklingen af vores alle sammens havn. Samtidig ser vi fremad mod det nye år, der vil være fyldt med nye spændende begivenheder og byggeri.

Fremtidens Havn ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår!

 

Vi glæder os til 2022 og ser frem til mange nye begivenheder og nyt byggeri på havnen:

Maritimt Centers Pakhus bliver i foråret færdigrenoveret og kommer igen til at danne ramme om mange festlige arrangementer.

Byggeriet af det Ny SIMAC fortsætter i 2022, så det er klart til at tage imod studerende i sommeren 2023. Lige ved siden af på Nordre Kaj starter byggeriet af Svendborgs Maritime Erhvervshus, der ligeledes forventes færdigt sommeren 2023.

Vand og Affald begynder at bygge en ny, flot hovedpumpestation i området for den fremtidige havnepark. Byggeriet starter i efteråret og vil fortsætte frem til 2025.

Frederiksø vil også i 2022 invitere til åbne værksteder, udstillinger, lysfest og mange andre events. Som noget nyt vil en koordinator hjælpe de kulturelle lejere til at skabe endnu bedre begivenheder og oplevelser.

Du kan følge de mange projekter her på siden, eller følge os på vores Facebook, hvor vi løbende opdaterer om arrangementer og udviklingsprojekter: https://www.facebook.com/FremtidensHavn

Vi håber at du får en dejlig jul og kommer godt ind i det nye år.