Havneliv og kultur

Illustration Den Blå Kant
Illustration Den Blå Kant

Havneliv og kultur

Havnen er en magnet for kultur. Flere og flere nye aktiviteter kommer til og skaber nye synergier og nyt havneliv. Se her en introduktion til kulturaktiviteter og arrangementer på havnen.

Havnens rå og upolerede karakter trækker liv og kultur til sig. Her er alt lige fra restauranter, værtshuse og spillesteder til udendørs musikarrangementer og events af mange slags. Dertil kommer det daglige og spontane som udspringer f.eks. fra Prøveparkens skaterbane eller aktivitetshuset Kultutten på Frederiksø.

 

De store events

Her kan du se en liste over de største og mest markante events hen over sommeren 2019:

 

Husk også at checke SvendborgEvent.

 

Liv og glade dage

Der er masser af oplevelser på havnen hen over sommeren - og flere og flere også uden for sæsonen. Det kan være små koncerter, tai chi undervisning eller oplæsning på Bølgen. Eller det kan være Farmers Market med gode, lokale produkter. Mange af arrangementerne vil du kunne finde i Sydfynskalenderen. Du kan også finde arrangementer og events på havneguide.dk eller kulturnaut.

Den uorganiserede og midlertidige kultur

Med Udviklingsplanen “Fremtidens Havn” har Svendborg Kommune sat sig mange store mål. Men ting tager tid og ting udvikler sig medens vi venter. Derfor udvikler Fremtidens Havn sig også gennem en lang række afprøvninger og midlertidige aktiviteter. Blandt disse er kultur og koblinger mellem erhverv og kultur vigtige redskaber, som du kan læse mere om her.

Frederiksø Kunst og Kultur danner også ofte ramme om events og begivenheder på Frederiksø. Følg med i hvad der sker på deres Facebook side her.