Sommeren på Frederiksø

2. juli 2019 - Anna Als

Sommeren på Frederiksø

Så er sommeren kommet til Frederiksø! Og sommeren bliver igen fuld af liv på øen.

Sommeren er kommet til Svendborg og det betyder, at der er liv og glade dage på Frederiksø. Som altid, sker der hele tiden nye ting på havnen og i år kan sommeren både byde på nye elementer på molen og samtidig en masse aktiviteter og events hen over hele sommeren.

På udrustningskajen er der blandt andet kommet:

  • Flotte bænke på stranden foran Kammerateriet. Derudover har Kammerateriet udvidet med en containerbar i år.
  • Foran Danmarks Museum for Lystsejllads er der opført et nyt beton skateelement og en mindre skaterampe, som alle er velkomne til at bruge.
  • Hen over sommeren får du mulighed for at låne bøger på Frederiksø, da der bliver der opført et midlertidigt bibliotek på kajen på Frederiksø.
  • Cykeltutten og Svendborg Mountainbikeklub udvider med en cykelbane på området mellem minigolfbanen og den grønne plæne.

Derudover vil du blandt andet kunne opleve: 

  • De mange værksteder og gallerier, der holder Åben Ø hver fredag mellem 16.00-18.30, hvor alle er velkomne til at komme ind og se værkstederne og de fine ting der bliver skabt der.
  • Hen over sommeren vil du hver dag mellem kunne finde forskellige foodtrucks på kajen på Frederiksø. Her kan du både komme til frokost og til aftensmad.
  • Kammerateriet afholder otte store gratiskoncerter i Rundbuehallen. Følg med på deres hjemmeside for mere information.

Og så er der alt det andet…. Spil mingolf, bordtennis eller petanque. Besøg Danmarks Museum for Lystsejlads. Medbring din madkurv og tæppe til plænen på den sydlige del af kajen. Se kunstværkerne eller tag ophold i de mange flotte og sjove byrumsmøbler.

Så der er masser af grund til at besøge hele byens maritime og kulturelle ø!